DEZERTY
KU KÁVE
RAŇAJKY A BRUNCH
Kakaovo-tvarohová buchta
6/16/2019- 2 hrnčeky špaldovej celozrnnej múky
- 1 hrnček kefíru alebo mlieka
- 1/2 hrnčeka repkového oleja
- 4 PL kakaa
- 2 vajíčka
- 1 hrnček trstinového cukru
- 3 ČL prášku do pečiva
Náplň
- 500 g jemného tvarohu
- 1 hrnček mlieka
- 1 vanilkový puding v prášku
- 1 vanilkový cukor
- 2 vajíčka
Plech vymastíme maslom a rúru vyhrejeme na 170°C.
Cukor s vajíčkom vyšľaháme do peny, prilejeme olej, kefír a nakoniec, za stáleho miešania, prisypeme múku s práškom do pečiva a kakao.
V inej miske zmiešame všetky ingrediencie na tvarohovú náplň.
3/4 kakaového cesta vylejeme rovnomerne na plech. Polejeme tvarohovou náplňou a následne zvyškom cesta.
Pečieme približne 35-40 minút.
0 komentárov